Westminster

“Old Hickory” op z’n best!!!

Het navolgende gaat over de meest prestigieuze show van de wereld, de “Westminster” show in New York USA. Een show met nog meer allure en nog meer uitstraling dan de Europese “Crufts” welke op dit niveau zonder enige twijfel pas op de tweede plaats komt.

Onze kennel behaalde een uniek resultaat, ook als het gaat over de geaccepteerde Europese inschrijvingen. Alleen al aan het inschrijven hangt een heel systeem vast. Alleen USA-kampioenen worden toegelaten. Voor 2005 was de inschrijving al gesloten binnen 40 minuten na aanvang inschrijvingstermijn.
In eerste instantie worden van elk ras de bekende top-honden door de organisatie uitgenodigd. De resterende plaatsen blijven open voor andere USA-champions.

Nu ons resultaat:

Multi champion Absolute Wild on Texas (onze “Michelle”) : Beste teef en Best of opposite sex!!!

Voor het eerst in de geschiedenis van de AmStaff als het gaat over een op deze show winnende hond in handen van een Europese eigenaar, in dit geval “Old Hickory”!!!

Keurmeester: Jon R. Cole (USA). Keuring in Madison Square Garden (New York, Manhattan) 14 februari 2005, 13.15.uur, ring 2. Aantal toeschouwers bij de keuringen in de hal op 14 februari 2005: 17.000!!!

Tot slot: elke echte hondenshow-liefhebber moet een keer in zijn/haar leven dit groots evenement bezoeken. Een show om nooit, maar dan ook echt nooit, te vergeten!!!
Mocht u in de toekomst ooit iets plannen in die richting dan kunt u ons steeds raadplegen voor tips (bijvoorbeeld over het betaalbaar houden enz.).

Absolute Wild on Texas in Westminster
Share This